Légiósok

Bogdán nyugtatja a Barca-kiszemeltet Liverpoolban

A magyar hálóőr rehabilitációja a vártnál lassabban halad.

Három hónap után pénteken este rajtol el a világ legizgalmasabb bajnoksága, a Premier League. A PL egyetlen magyar játékosa, a Liverpoolban védő Bogdán Ádám, aki a Borsnak mesélt az előttünk álló szezonról.

A PL a világ legerősebb bajnoksága?

– Pénzügyileg biztos, és ha a világ legerősebb csapata nem is ebben a bajnokságban van, a legtöbb topklub Angliában akad. Minden hétvégére jut egy rangadó – kezdte Bogdán Ádám. – A szurkolók már alig várják ezt az izgalmas szezont, és mindenki kapkodja a fejét, hogy milyen óriási pénzek mozognak a piacon.

– A topcsapatok közül most az Arsenalban látom legkevésbé az átütőerőt. De mondhatnám a Manchester Unitedet is, amelynek a játéka túl statikus, nincs benne dinamika – folytatta a magyar hálóőr, aki még mindig nem teljesen egészséges súlyos sérülése után.

– A saját helyzetemről egyelőre annyit tudok elmondani, hogy csinálom a rehabilitációt, ami lassabban halad, mint vártuk. Közben pedig nyugtatom Coutinhót (a Barcelona százmillió fontért vinné – a szerk.), hogy ne idegeskedjen – mondta mosolyogva Bogdán.

Bogdán nyugtatja Coutinhót, hogy ne idegeskedjen Fotó: borsonline.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik