Légiósok

Világhírű edző miatt nem lesz a Hearts trénere László Csaba

Pedig a skót klub valóban megkereste a DAC-tól távozó szakembert.

Néhány napja a The Sun szellőztette meg, hogy László Csaba visszatérhet korábbi sikerei helyszínére, az edző nélkül maradt skót Hearts ugyanis megkereste az erdélyi születésű szakembert. Az 53 éves tréner 2008 és 2010 között dolgozott a skót gárda élén, akkor az év menedzserének is választották.

A legutóbb a felvidéki Dunaszerdahely csapatát irányító tréner a Rangadónak elmondta, valóban felvették a kapcsolatot a Hearts-cal, de kevés az esély arra, hogy ő legyen az új menedzser.

– Valóban beszéltem a klubbal, kérdezték, hogy érdekel-e a lehetőség. A szigetországban úgy működik, hogy több szakembert is felkeresnek a klubok ilyenkor, akik jelzik, hogy érdekli-e őket az adott munka, a csapatok pedig eldöntik, kit választanak. Igazából csak ennyi történt, érdekelne persze az állás, de szerintem a korábbi angol szövetségi kapitánynak, Steve McClarennek van a legnagyobb esélye. Úgy tudom, hogy ő a legnagyobb név, aki ugyancsak megpályázta az állást. Konkrét ajánlatom csak Ázsiából érkezett, de megbeszéltem a családdal, hogy még várok, mert szeretnénk Európában maradni – mondta László Csaba, aki korábban a Ferencvárost és az MTK-t is irányította.

Olvasói sztorik