Légiósok

Nem várt bonyodalmakba ütközött a magyar válogatott átigazolása

Stieber bemutatása tovább csúszik.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Stieber Zoltán karnyújtásnyira van attól, hogy aláírjon új csapatához, a washingtoni székhelyű D.C. Unitedhez.

A magyar játékos bemutatása egyelőre tovább várat magára, miközben hétfőn már csapatával együtt tréningezett. A Washington Post legfrissebb beszámolójából kiderül, hogy a hivatalos bejelentése különböző papírmunkák miatt csúszik. Stieber addig nem léphet pályára United-mezben, amíg a hivatalos munkába állási vízumát, illetve a nemzetközi játékengedélyét nem hagyják jóvá. A Post szerint mindezek tükrében kérdéses, hogy a magyar szélső szombaton debütálhat-e a Real Salt Lake elleni bajnokin, de könnyen elképzelhető, hogy az egy héttel későbbi, Colorado elleni ütközetre csúszik a bemutatkozás.

Ezt olvasta már?
Fordulat! Sallaiért új helyről érkezett hivatalos ajánlat

A lap úgy tudja, a Kaiserslautern több mint egymillió dollárt kaphat Stieberért, aki az MLS-klub legjobban kereső játékos lesz. Sajtóhírek szerint évente legkevesebb egymillió dollárt kereshet Washingtonban.

Az MLS-klubok egyébként augusztus 9-ig, azaz szerdáig igazolhatnak új játékosokat, tehát addig kell nyélbe ütniük a transzfert, hogy Stieber az idei MLS-versenykiírásban pályára léphessen.

Stieber hivatalos bejelentése még várat magára Fotó: Europress/AFP
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik