Légiósok

Légiós-körkép: sérülés miatt kimaradt csapatából a magyar játékos

Honfitársaink vasárnapi szereplése határainkon túl.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük. Nézzük, mit értek el a magyarok vasárnap:

A kínai élvonal 19. fordulójában a Csangcsun Jataj 1-0-ra kikapott a Liaoning otthonában. A vendégek keretéből hiányzott a térdsérüléssel küszködő Huszti Szabolcs. Klubja a tabella tizedik helyén áll.

A dán bajnokság harmadik körében a Midtjylland házigazdaként 2-1-re legyőzte a Randers együttesét. A hazaiaknál Korcsmár Zsolt végig a pályán volt.

A német RB Leipzig a második meccsét játszott a londoni Emirates Kupán, és 2-0-ra legyőzte a portugál Benficát. A lipcseiek kapuját ezúttal nem Gulácsi Péter, hanem a svájci Yvon Mvogo védte.

A lengyel élvonal harmadik fordulójában Gyurcsó Ádám csapata, a Pogon Szczecin hazai környezetben 1-0-ra kikapott a Jagielloniától. Honfitársunk kezdő volt, a 85. percben cserélték le. A vendégek a rendes játékidő utolsó percében voltak eredményesek.

A kazah bajnokság 22. körében Elek Ákossal a soraiban a Kajrat Almati 2-1-re győzött az Aktobe otthonában.

A norvég másodosztály 17. körében Kovács Péter csapatkapitány együttese, az Arendal 1-0-ra kikapott odahaza az Asanétól.

A horvát bajnokság harmadik fordulójában Futács Márkó együttese, a Hajduk Split 2-1-re nyert a Cibalia Vinkovci otthonában, de a magyar csatár hiányozott a tengerpartiak keretéből.

Olvasói sztorik