Légiósok

Soha nem találod ki, milyen bizniszbe kezdett Dzsudzsák

A magyar válogatott csapatkapitánya új vállalkozást indított.

A múlt héten céget alapított Dzsudzsák Balázs, olcsó mobiltarifákat kínál a vállalkozása. Július 19-én jegyezte be a fővárosi cégbíróság a DB7.HU Kft.-t. A hárommillió forinttal alapított cégnek egy tulajdonosa van, akit a futballszurkolók gyorsan kitalálhatnak: a magyar válogatott csapatkapitánya, a csapataiban rendre hetes mezszámot viselő Dzsudzsák Balázs. A cég főtevékenysége az üzletviteli és egyéb tanácsadás, de többek között PR-rel, kommunikációval, vagyonkezeléssel, és máshová nem sorolt egyéb kiegészítő üzleti tevékenységgel is foglalkozhat. A cég székhelye egy második kerületi, Hármashatárhegyi ház – írja a zoom.hu

Elég könnyű a megoldás, ha megnézzük a db7.hu oldalt: a futballista vállalkozása olcsó mobildíjakat kínál nekünk – a fejlécében Dzsudzsák fotójával. Azt állítják, hogy a legkedvezőbb tarifákat nyújtják a piacon.

A modellt, ami a vállalkozás mögött állhat, természetesen nem a futballista találta fel: egy ideje terjednek azok a megoldások, hogy flottákba gyűjtenek mobilosokat, akik így együtt tudnak a szolgáltatóknál jó tarifákat elérni. Ezt egyértelműsíti, hogy az oldal kapcsolat linkjére kattintva megadják a Frondeo Team Kft.-t, és annak egyik telephelyét ügyfélszolgálati irodaként. A Frondeo szintén nem egy régi cég, tavaly alapították, és ha megnézzük a honlapját, kísérteties a hasonlóság db7.hu-val már kinézetre is. A Frondeo pont ugyanazt a szolgáltatást árulja, mint Dzsudzsák cége. (A domainregisztrációs adatok szerint egyébként db7.hu-t sem Dzsudzsák jegyezte be, hanem pont a Frondeo egyik ügyvezetője.) A honlap alján látható egyébként látható egy másik link is, a dukkermobil.hu, ami a tükrözése a db7.hu-nak.

A legjobban kereső magyar futballista évente több mint hárommillió eurót (közel egymilliárd forintot) tehet zsebre a nem hivatalos adatok szerint az egyesült arab emírségekbeli klubjánál, az al-Vahdánál.

Dzsudzsák eddig óvatos duhajként bánt a karrierje során megkeresett nagy összeggel (korábbi klubjainál is hasonló pénzeket szakított, mint jelenleg): 2014-15-ben alig egy évig volt az egyik tulajdonosa az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó, debreceni PARISZOL Kft.-nek. (Ekkor írták Dzsudzsákról, hogy a játékos részt vesz a kilencmilliárdos debreceni plázaberuházásban, a Párizsi Udvarban; a PARISZOL tulajdonosi köre átfedésben van a Párizsi Udvar fejlesztőcégéével.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik