Légiósok

A siófoki strandról került a Seria A-csapatba a magyar labdarúgó

Egy sérülés hozta helyzetbe.

Az olasz élvonalban szereplő Sampdoria első csapata jelenleg Ponte di Legnóban edzőtáborozik: a klub közzétett egy videót a kapusok felkészüléséről, amelyen Hutvágner Gergely is részt vesz – írja a centersport.hu.

Hutvágner két hete a Sampdoria első keretével készül az észak-olasz kisvárosban, Ponte di Legnóban. Pedig eredetileg nem is lett volna az utazó keret tagja.

– Gergő Giampaolo mester külön kérésére utazott el a Samppal, miután az első keretben történt egy sérülés. Nagyon meglepte a hívás, hiszen éppen a vakációját töltötte a siófoki strandon, amikor keresték a klubtól, hogy a vezetőedző őt is várja az edzőtáborban Ponte di Legnóban. Még a héten edz az első csapattal, szombaton térnek vissza az edzőtáborból, jövő héten pedig már az U19-esekkel utazik edzőtáborba – nyilatkozta a honlapnak a Center Sport munkatársa, Varga Norbert.

Hutvágnernek egyébként nem ismeretlen az első keret, hiszen az előző szezonban is edzett a csapattal, sőt a Serie A utolsó fordulójában, a Napoli elleni találkozóra nevezték is a kispadra.

Olvasói sztorik