Légiósok

Futács Márkó hosszú távra tervez a Hajduknál

A magyar csatár célja, hogy a Hajdukkal az Európa Liga csoportkörébe jussanak.

A bolgár Levszki Szófia előtti Európa Liga-selejtező előtt hosszabb interjú készült Futács Márkóval, aki az odavágó első mérkőzésén, hazai pályán győztes gólt szerzett, így a Hajduk Split várhatja előnyből a visszavágót.

– Jó csapat állt össze Splitben az új szezonra is, a célunk nem lehet más, minthogy a bajnokságban felvegyük a harcot a Rijekával és a Dinamo Zagrebbal, az Európa Ligában pedig a csoportkörig szeretnénk jutni. Egészséges vagyok, kipihent és motivált, így izgatottan várom a csütörtök esti találkozót.

A jövőről

– Boldog vagyok, hogy a klubhoz tartozhatok, a városban és a Hajduknál is tökéletesen megtaláltam a számításaimat. Split remek város, a klub folyamatosan fejlődik, a szakmai stáb remek munkát végez, a vezetők mindent megtesznek azért, hogy a klub régi fényében tündököljön. Nyitott vagyok arra, hogy szerződést hosszabbítsak a Hajduk Splittel, hiszen az itteni emberek és a vezetők bíztak bennem akkor is, amikor sokan abban is kételkedtek, hogy visszatérhetek-e még a futballpályára.

A Carrillóval való kapcsolatáról

– Joan Carrillo az egyik legjobb edző, akivel valaha együtt dolgozhattam. A munka iránt nagyon elhivatott, kiváló munkát végez minden szinten, mindig három lépéssel a játékosok előtt jár már a tervezésben. Olyan edző, akivel barátként is tudok beszélgetni, ez nagyon fontos számomra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik