Légiósok

Németh Krisztiánt Lengyelországból figyelik

Korábbi "magyaros" csapat vetett ismét szemet a támadóra, akit azonban szerződés köti a katari csapathoz.

A lengyel Przeglad Sportowy egyik szerdai cikkében Németh Krisztián került a címlapra. A magyar válogatott támadója iránt ugyanis ismét érdeklődik Mervó Bence és Gosztonyi András korábbi klubja, a Slask Wroclaw. Ami biztosnak tűnik: a sziléziaiak két védekező középpályással és egy támadóval erősítenének nyáron. Csatárfronton Németh Krisztián mellett a legutóbbi szezont a Lech Poznan színeiben tizennyolc góllal záró Marcin Robak a kiszemeltjük.

A napilap cikkéből a Strona glówna pontosan idéz, a lap hasábjain megszólalt Adam Matysek, a klub sportigazgatója.

– A kiszemeltjeinken rajtuk tartjuk a szemünket, de ennél többet most nem tudok mondani, több játékost is figyelünk és elemzünk. Közülük természetesen nem mindenki érkezik majd hozzánk. A munkára szeretnénk koncentrálni, tényekről később beszélhetünk – így Matysek, a Slask vezetője.

Az al-Garafa 28 éves magyar játékosát egyébként 2018. június 30-ig köti szerződés a katari klubhoz, ennek kapcsán néhány nappal ezelőtt úgy fogalmazott.

– Nemrég újra elkezdhettem edzeni, várom a felkészülést. Még egyéves szerződés köt az al-Garafához, vagyis az esetleges kérőknek előbb a klubbal kell megegyezniük.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik