Légiósok

Németh Krisztián: A kérőknek előbb a klubbal kell megegyezniük

A magyar csatárt még egy évig szerződés köti az al-Garafához.

Németh Krisztián, a magyar labdarúgó-válogatott és a katari al-Garafa támadója nyaralása alatt megvalósította egyik gyermekkori álmát: eljutott Hawaiira.

– A félnapos átállást leszámítva minden egyes perc óriási élmény volt Hawaiin – nyilatkozta a 28 esztendős csatár a Blikknek. – Aktív nyaraló vagyok, két-három nap pihenés után szeretem felfedezni a látnivalókat, s a sziget bővelkedik érdekes helyekben. Gyerekkorom óta el akartam jutni Pearl Harbourba, de voltunk Oahun, illetve Waikikin a Diamond Head festői látványát is megcsodáltuk. Örökre emlékezetes marad ez a tizenkét nap. Biztosra veszem, hogy még visszatérünk.

Németh arról is szót ejtett, hogy milyen állapotban érzi magát a szezonkezdet előtt, illetve, hogy a következő idényt katari csapatában kezdi-e meg.

– Egy vírus támadta meg az immunrendszeremet, s sajnos komolyra fordult a dolog. Nem tartottak bent ugyan a kórházban, de folyamatosan kellett ellenőrzésekre járnom, s mostanra sokat javult a helyzet. Nemrég újra elkezdhettem edzeni, várom a felkészülést. Még egyéves szerződés köt az al-Garafához, vagyis az esetleges kérőknek előbb a klubbal kell megegyezniük.

Mahalo Hawaii

Németh Krisztián official (@krisztiannemeth9) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 7., 09:14 PDT

#diamondheadhike

Németh Krisztián official (@krisztiannemeth9) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 1., 20:47 PDT

Olvasói sztorik