Légiósok

Légióskörkép: zsinórban hetedszer győztek Elekék

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

Feczesin Róbert a kispadról nézte végig ahogy csapata, a Csonnam Dragons 2-1-re nyer a Gvangzsu vendégeként a dél-koreai élvonal 16. fordulójában.

Korcsmár Zsolt kezdőként lépett pályára az FC Midtjylland felkészülési mérkőzésén. Az együttes a szintén dán Aalborgot verte 1-0-ra.

A Guzmics Richárdot végig a soraiban tudó Jenpien Funde a Sanghaj Senhuától is kikapott a kínai élvonal 14. fordulójában. A magyar válogatott védő csapata 2-0-ra maradt alul – a sanghajiak első gólját Carlos Tévez jegyezte.

A Csungking Lifan otthonában ért el 1-1-es döntetlent Huszti Szabolcs csapata, a Csangcsun Jataj szintén a kínai első osztályban. A magyar középpályás végigjátszotta a meccset.

A kazah élvonal 17. fordulójában Elek Ákos csapata, a Kajrat Almaty idegenben 2-0-ra megverte az Ordabaszit, ezzel pedig zsinórban a hetedik győzelmét aratta a bajnokságban. A magyar középpályás ezúttal nem került a keretbe.

Felkészülési mérkőzést játszott a Legia Warszawa és végül 3-0-ra legyőzte a Plock gárdáját. Nagy Dominik nem volt tagja a keretnek.

Szintén nem játszott Gyurcsó Ádám a Pogon Szczezcinben, amely 0-0-s döntlent ért el az alsóbb osztályú Blekitni Stargard ellen.

Olvasói sztorik