Légiósok

Vadócz visszatér Hongkongba

Az ázsiai BL-csoportkörére készül a Kitchee SC-vel.

Ha csak az országokat nézzük, ahol játszott, akkor pályafutása végén egy szép kalandregényt is írhatna Vadócz Krisztián, aki idén hongkongi bajnoki címet ünnepelhetett csapatával. A középpályás köszöni, jól van, de van, ami hiányzik a pályafutásából – írja riportjában az M4 Sport honlapja.

Már az sem mindennapi, hogy egy magyar labdarúgó az indiai bajnokságban kap szerződést, de az is egyedi, hogy onnan Hongkongba szerződjön. Vadócz Krisztián ezt az utat járta be, amikor januárban a hongkongi Kitchee SC csapatához szerződött. Korábban több európai bajnokságban is megfordult – az utóbbi időben egyetlen magyarként stabilan a spanyol első osztályban is játszott.

– Mindig az dönt, hogy milyen ajánlatot kapok és szerencsére eddig jól döntöttem – árulta el a középpályás az m4sport.hu-nak.

Idén két kupagyőzelemmel és a bajnoki címmel jött haza „nyaralni”. A bajnoki elsőségről döntő meccsen a kapuba talált, az volt a második gólja az ott töltött félszezonban. Teljesítményével olyannyira elégedettek voltak, hogy újabb szerződést ajánlottak neki.

Az m4sort.hu stábja nemcsak a hongkongi bajnoki címről, hanem a magyar válogatottságról is megkérdezte a 32 éves középpályást.

Olvasói sztorik