Légiósok

Minden összecseng: kirakta László Csabát a DAC

Csütörtökön megírtuk, hogy a hírek szerint az olasz Marco Rossi kétéves szerződést írt alá Dunaszerdahelyen. Pénteken kiderült, hogy nem hosszabbítanak az eddigi edzővel.

A dunaszerdahelyi DAC a hivatalos oldalán jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg László Csaba május végén lejáró szerződését. A székely származású tréner októbertől vezette a csapatot, amely – több magyar futballistát foglalkoztatva – a szlovák élvonal hetedik helyén végzett.

László Csaba tavaly októberben csatlakozott a DAC-hoz, amikor is átvette Németh Krisztián helyét az A-csapatnál. Húsz bajnoki- és két kupamérkőzésen ült a kispadon. A vezetőedző mellett Werner Burger pályaedző is elhagyja a DAC-ot – írja az fcdac.sk.

– Szeretnénk kifejezni őszinte köszönetünket Csabának a klubban elvégzett munkájáért. Utólag is jó döntésként értékeljük, hogy Csabára bíztuk az A-csapat vezetését, és úgy gondoljuk, hogy teljesítette a feladatot, mellyel a klubunkba érkezett. Csabának sok sikert kívánunk, és biztosak vagyunk abban, hogy a következő tevékenységében is sikeres lesz. Klubunk folyamatosan fejlődik, és ez a jövőben is folytatódni fog az új edző kinevezésével, aki osztja az értékeinket és filozófiánkat, és segíteni fog nekünk előbbre vinni a DAC-ot – mondta Világi Oszkár, a klub tulajdonosa.

Az új vezetőedző személyéről – aki minden bizonnyal a Honvédot bajnoki címig vezető Rossi lesz – az elkövetkező napokban nyilatkoznak.

Olvasói sztorik