Légiósok

Nikolics: Amerikát talán igen, engem nem lepett meg…

A játékos szerint a Chicago jó úton jár.

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy Nikolics Nemanja két góljával, valamin gólpasszal a Chicago Fire magabiztos (4-1) győzelmet aratott hétvégén a bajnoki címvédő Seattle Sounders ellen.

Nikolics az újabb találatoknak köszönhetően már nyolc gólnál jár tíz meccsen és vezeti az összetett MLS-góllövőlistát. A lefújás után a magyar válogatott támadóját arról kérdezték, hogy korábban pályafutása során kezdett-e már ilyen hatékony gólgyártással.

– Igen, túl sokszor is – még Lengyelországban és Magyarországon is ez volt a jellemző. Így tehát számomra ez nem is meglepetés, természetesen az amerikai embereknek és az itteni médiának talán igen. Sokat köszönhetek a csapattársaimnak, akik segítenek abban, hogy napról napra fejlődjek és minél gyorsabban alkalmazkodjak a ligához. Boldog vagyok, hogy olyan csapatot győztünk le, amely legutóbb megnyerte a bajnokságot. Az ilyen típusú mérkőzések, illetve sikerek segítik a klubunkat, hogy tovább fejlődjünk. A Seattle Sounders ellen megmutattuk, hogy jó úton haladunk, tudtuk a mérkőzés kontrollálni, a vezetést tudatában is tovább támadtunk, hiszen a saját játékunkat szerettük volna játszani – így a Fire játékosa.

Olvasói sztorik