Légiósok

Dzsudzsák gólpasszal búcsúzott az idei BL-től – VIDEÓ

Hétfői légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük.

A Dzsudzsák Balázzsal felálló al-Vahda az iráni Perszepolisz vendégeként zárta a 2017-es ázsiai Bajnokok Ligája-csoportkört. Az eredmények alakulásának köszönhetően egy győzelemmel az Emírségekbeli együttes még tovább is juthatott volna a négyesből. A 17. és a 20. percben azonban kettőt lőttek a hazaiak, erre nem sokkal később al-Akberi válaszolt, majd a második félidő elején Dzsudzsák remek beadását Tagliabue – a kapus segítségével – váltotta gólra (2-2). A hazaiak erre ismét két góllal feleltek, és végül 4-2-re nyertek – a magyar szélső végig a pályán volt, a 80. percben egy sárga lapot is begyűjtött; csapata utolsó lett a csoportban.

Bőle Lukács csapata, a CSM Iasi 3-0-ra nyert a román élvonal osztályozó csoportjának kilencedik fordulójában. A már biztos bennmaradó együttes továbbra is veretlen a rájátszásban – Bőle kezdő volt, 1-0-nál a 74. percben cserélték le.

A Korhut Mihályt ezúttal nélkülöző, már bajnok Hapoel Beer-Seva 1-1-et játszott hazai pályán a Maccabi Petah Tikvával az izraeli élvonal 34. fordulójában.

Dzsudzsák gólpassza

Olvasói sztorik