Légiósok

Futács már lemondott a magyar válogatottról?

Pedig a Hajduk Split házi gólkirálya remekel Horvátországban...

A statisztikák szerint minden 130. percben lő egy gólt Futács Márkó, csapata pedig ezt egy szerződéshosszabbítással hálálta meg neki. A horvát bajnokságról és a külföldi mindennapokról is kérdezte a Digi Sport Reggeli Start műsora a Hajduk Split 27 éves csatárát, de emellett a válogatott is szóba került.

A Hajduk házi gólkirályát arról kérdezték, a szezon végéhez közeledve mennyire foglalkoztatja, hogy felhívhatja magára a figyelmet a válogatottnál is.

– Elég komoly volt a tempó, előfordult, hogy tíz nap alatt három meccsünk volt. Néha, mikor rúgok egy gólt, elgondolom, hátha számítanak rám, de ezzel a kérdéssel nem nagyon foglalkozom a szezon végéig. Szerintem csak rosszabbul járok, ha várok, várok és várok, inkább úgy vagyok vele, hogy lesz, ami lesz… Megmondom őszintén, nem számítok rá – nyilatkozta a gólerős csatár.

(Futács az északírek elleni 2014-es őszi Eb-selejtezőn az utolsó pillanatokban került ki a meccskeretéből, akkor még Pintér Attila volt a kapitány, ám azóta nem kapott válogatott meghívót.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik