Légiósok

Csak a gyepszőnyeggel van baja Kádár Tamásnak

Az ukrán pályák többsége nem tökéletes a Dinamo Kijev magyar védője szerint.

Kádár Tamás ollózó mozdulattal gyönyörű gólt szerzett a Dinamo Kijev hétközi kupamérkőzésén,klubja honlapján pedig a vasárnapi, Csernomorec Odessza elleni bajnoki találkozóval kapcsolatos várakozásairól beszélt.

‒ Remek, hogy Kijevben játszhatjuk a meccset és nem kell utaznunk. Szerdán kupamérkőzésünk volt idegenben, ezért is örülök, hogy ezúttal hazai pályán szerepelhetünk. A miénk az egyik legjobb stadion Ukrajnában, a gyepszőnyege sokkal jobb, mint bármelyik másiknak. Minden adott, hogy jól futballozzunk az Olimpiai Stadionban – kezdte Kádár.

Hozzátette, akik pályán voltak az MFC Mikolajiv elleni meccsen, azok frissít, átmozgató edzésen vettek részt csütörtökön és pénteken. A listavezető Sahtar Donyeck előnye behozhatatlan a Dinamóval szemben, de Kádár szerint ez nem probléma számukra, már a jövőért dolgoznak.

‒ Minden bajnokság más, de már több meccsen túlvagyok itt, és tudom, mire számíthatok. Az egyetlen nehézség, hogy néhány stadionban nem megfelelő a gyep minősége – nyilatkozta.

Honfitársunk elárulta, jobban szereti a háromvédős felállást, amit jelenleg is alkalmaznak.

‒ Szeretek középhátvédként játszani. Mindenesetre még mindig gyakoroljuk az új taktikát. Nem könnyű, hiszen minden részlet fontos, de van időnk az alkalmazkodásra.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik