Légiósok

Dzsudzsák sziporkázott a Bajnokok Ligájában – VIDEÓ

A középpályás lőtt egy gólt (ami a csapattársáé lett) és adott két gólpasszt is al-Rajjan ellen.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A román élvonal Osztályozó csoportjában a CSM Iasi a Targu Murest fogadta, és játszott ellene 0-0-s döntetlent. A hazaiaknál Bőle Lukács végig a pályán volt. A CSM jelenleg vezeti a bajnokság ezen szakaszát.

Az ázsiai Bajnokok Ligájában Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda az al-Rajjan ellen játszott. Bár a vendégek szereztek vezetést, az al-Vahda már a szünet előtt fordított, többek között egy Dzsudzsák-lövésnek köszönhetően. Bár hivatalosan nem neki adták a gólt, mert a labda megpattant Tagliabuén, ez bizony a magyar válogatott játékos érdeme volt. A második félidőben két gólpasszt is kiosztott, majd a hajrában hengereltek, így végül 5-1-re nyertek.

Dzsudzsák „gólja”

Dzsudzsák első gólpassza

A török Super Lig 28. fordulójában a listavezető Besiktas Koman Vladimir együttesét, az Adanasport fogadta. A hazaiak háromszor szereztek vezetés, az Adanaspor viszont csak kétszer tudott egyenlíteni, így Dusko Toszics találata a 80. percben győzelmet ért a Besiktasnak. Koman kezdő volt a vendégeknél, és a 60. percben, 2-1-es állásnál cserélték le.

Bese Barnabás csapata, a Le Havre a francia másodosztályban 1-0-ra nyert saját közönsége előtt a dobogóra hajtó Lens ellen. A magyar válogatott védő végig a pályán volt, csapata jelenleg a kilencedik a tabellán.

Az olasz másodosztályban a Vicenza hazai pályán 0-1 után 3-1-re verte a Novarát. A vendégeknél Adorján Krisztián a kispadon ülte végig a meccset.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik