Légiósok

Légióskörkép: sérülés miatt kellett lecserélni Kádárt

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Szalai Ádám kezdőként kicsivel több mint egy órát töltött a pályán az újabb pontot szerző Hoffenheimben.

Megyeri Balázzsal és Pintér Ádámmal a kezdőben állt a fel a Radoki János vezette Greuther Fürth a Dynamo Dresden elleni német másodosztályú bajnokin. Az együttes egy 74. percben szerzett góllal verte a riválist a harmincadik fordulóban – a Dresden 46 ponttal az ötödik, a Fürth 43 egységgel a hatodik helyen áll. A Kaiserslautern keretéből Stieber Zoltán, az 1860 Münchenből Simon Krisztián maradt ki – a két együttes meccsét a Lautern nyerte 1-0-ra.

Kádár Tamást a 85. percben orrsérülés miatt cserélte le edzője – csapata, a Dinamo Kijev hazai pályán kapott ki 1-0-ra a Sahtar Donyecktől az ukrán élvonal 26. fordulójában. A két csapat között már 14 pont különbség van a tabellán – a Sahtar vezet, a Kijev a második.

Adorján Krisztián a kispadról nézte végig a Novara 1-0-s vereségét a Perugia ellen az olasz másodosztály 37. fordulójában.

Olvasói sztorik