Légiósok

Dzsudzsák főszerepben: háromszor hívatták a vezetők

A magyar középpályás tudja, milyen sokat ér az Elnök-kupa fináléjának kivívása.

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy Dzsudzsák Balázs hosszabbításban értékesített büntetőjével az al-Vahda bejutott az Elnök-kupa döntőjébe, a trófeát utoljára 2000-ben hódította el a klub.

A magyar középpályás első szezonját futja az arab országban, ám a mérkőzés utáni nyilatkozatából kiderült, tudja, milyen fontos ez a sorozat az egyesület számára.

– Rengeteget jelent számunkra, hogy bejutottunk a fináléba. Ezen a héten három találkozóm volt a vezetőkkel, de nem azért, hogy nyomást helyezzenek ránk, játékosokra az elődöntő előtt, hanem azért, hogy tudjam, milyen sokat jelent az egyesület számára ez a sorozat.

– Ha bejutsz egy kupadöntőbe, ráadásul ott győzni is tudsz, az rengeteget jelent egy focista számára karrierje szempontból is. Nyolc hónapja igazoltam ide, és nagyon büszke vagyok, hogy az egyik sorozatban fináléba jutottunk, és akár a klub történelmének részesei is lehetünk a srácokkal. Nagyon-nagyon büszke vagyok a továbbjutásra és hasonlóan vélekedek a csapat teljesítményéről is.

– Amikor idejöttem, azt mondtam, szeretnék valamit nyerni a csapattal, hiszen gyorsan felmértem a csapat képességeit. Készen állunk a döntőre, ahova megérdemeltem jutottunk be. Csak magunkra szeretnénk a jövőben is koncentrálni, nincsen veszíteni valónk. Szeretnénk megnyerni a döntőt – így a magyar válogatott csapatkapitánya.

Olvasói sztorik