Légiósok

Szalai Ádám titka egyszerű: élvezi a futballt

A Hoffenheim magyar csatára okkal mosolyog minden edzésen.

Kapcsolódó cikkek

Szalai Ádám a legutóbbi Bundesliga-bajnokin ismét duplázni tudott a Hoffenheim színeiben, csapata pedig végeredményben 5-3-as győzelmet aratott a Borussia Mönchengladbach felett. A remek forma kapcsán a klub hivatalos oldala kérdezte a magyar válogatott erősségét.

– A szurkolók számára biztosan nagyon izgalmas és élvezetes volt a múlt heti találkozó. Úgy tudtunk nyerni, hogy minden helyzetre jól reagáltunk, illetve maximálisan betartottuk edzőnk utasításait.

A csapat eredményességétől

– Élvezzük a játék minden pillanatát. Mindenki nagyon jól végzi a dolgát, ráadásul remek támadófocit mutatunk be hétről hétre. Csatárként egyszerű a dolgunk, hiszen a csapattársak remek helyzetbe hoznak minket meccsről meccsre. Éppen ezért is élvezem minden percet, amit a pályán tölthetek.

A konkurenciáról

– Minden mérkőzés előtt azt mondom magamnak: mindegy, hogy kezdő leszek vagy csak tíz perc jut számomra, mindenképpen száz százalékot nyújtok a csapatomért. Ha kevés lehetőséget kapok, akkor is megpróbálok minél többször helyzetbe kerülni. Kiváló kvalitású játékosok jelentik számomra a konkurenciát, ezért is élvezem, hogy a Hoffenheimben játszhatok.

Olvasói sztorik