Légiósok

Dicséri edzője a Benfica magyarját

A tehetséges pécsi játékos rendszeresen szerepet kap a portugál sztárklub U17-es együttesében.

Dárdai figyelt volna rá

Megkérdezték Dárdai Pált, a Hertha vezetőedzőjét, hogy melyik magyar játékost látná szívesen a csapatában. A tréner Csoboth Kevint említette meg.
– Az U17-es Csoboth Kevin szemtelenül futballozik, gólérzékeny, a családi barátság miatt vállaltam volna, hogy figyelek rá, ha Berlinbe kerül. Rizikó tizenhat évesen család nélkül külföldre elengedni egy fiút, később viszont, húsz–huszonkét évesen szinte lehetetlen kijavítani a rossz beidegződéseket.

Megírtuk: világhírű csapatok korosztályos legjobbjai ellen játszhatott a hétvégén Csoboth Kevin, aki a Benfica színeiben gólt lőtt az Arsenalnak. A tehetséges pécsi játékost az ősszel szerződtette a portugál sztárklub, amelynek U17-es együttesében rendszeresen szerepet kap – hol kezdőként, hol csereként. A gólját látva pedig nem csoda, ha elégedettek vele.

– Napról napra érzem, hogy fejlődök – mondta a bama.hu-nakCsoboth Kevin. – A hirtelen ritmusváltásaim, a sebességem elismerik a Benficánál, s az edzőm, Renato Paiva nemrég félrehívott és megdicsért az utóbbi három-négy hónapban végzett munkám miatt.

Olvasói sztorik