Légiósok

„Állj le és ne provokálj!” – Dárdai már megint beszólt egy riporternek

Ezúttal a tévéinterjú során akadt ki egy kérdésre a Hertha BSC edzője.

A Hertha BSC sorozatban nyolcadik idegenbeli bajnoki mérkőzését veszítette el szombaton. A Sky riportere, Stefan Hempel a lefújás után azt kérdezte a magyar trénertől: ha idegenben ilyen gyengék, vajon elég jók lesznek az európai kupaporondon? Erre Dárdai dühösen reagált.

„Az ilyen kérdésekből nem kérünk, ez helytelen egy vereség után, nem tiszteli a csapatom teljesítményét. A második félidőben mentünk, és mindent megpróbáltunk. A meccs előtt azt mondta, a Hertha leszállóágban van. Állj le és ne provokálj! Tegyen fel értelmes kérdéseket!”

A bz-berlin.de portál nem tesz igazságot a felek között, viszont megjegyzik: a provokációt inkább a berliniek gyenge formája jelenti. Még mindig az ötödik helyen állnak, de ez inkább a riválisok gyengesége miatt lehetséges és a hazai szereplésük miatt, de a Mainzban mutatott szombati teljesítményükkel egyre távolabb kerülnek Európától.

Dárdainak nem ez volt az első konfliktusa a német tévésekkel. 2015 nyarán egy Dortmundban elszenvedett vereség után Anne van Eickels riporternőnek azt mondta, hogy cseréljen szemüveget, mert egészen biztosan más meccset nézett. Ugyanabban az évben a hazai pályán játszott vesztes kupaelődöntő után keveredett szóváltásba a pálya szélén dolgozó riporterrel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik