Légiósok

László Csaba: „Kárpótoltuk a hihetetlen szurkolóinkat”

A dunaszerdahelyiek vezetőedzője örült a sportszerű játéknak, a hihetetlen hangulatnak és a győzelemnek.

A Dunaszerdahely csapata a hosszabbítás perceiben született góllal 1-0-ra legyőzte a vendég Slovan Bratislavát a szlovák élvonal szombati rangadóján.

A lefújás után László Csaba vezetőedző kifejtette, örül a sportszerű játéknak, a hihetetlen hangulatnak és természetesen csapata győzelmének.

„Mindenekelőtt szeretnék gratulálni az ellenfélnek a sportszerű játékért. Nagyon sajnálom, hogy a Szlovák Kupa fináléjában idén nem találkozunk, a labdarúgásnak jót tenne, ha ilyen csapatok játszanák a kupadöntőt. Köszönöm a csapatnak a játékot, mert betartották az utasításaimat. Fantasztikus volt az utolsó perc, és nem is tudok most igazából a taktikáról beszélni, mert ezt a mérkőzést igazából az érzelmek uralták” – idézi az FC DAC honlapjaa vezetőedzőt.

„A futball manifesztációja volt a mai összecsapás. Minden tiszteletem mellett úgy gondolom, hogy ma ezzel az egy góllal jobbak voltunk ellenfelünknél. Ősszel egy góllal kikaptunk, most viszont sikerült revánsot vennünk, és kárpótoltuk a hihetetlen szurkolóinkat is. Ami pedig a lelátón történteket illeti: természetesen nem vagyok vak, láttam, mi zajlik az ellenfél szektorában. Az ilyen szurkolóknak semmi joguk számon kérni a csapat edzőjén a vereséget, mert ők maguk hagyták pácban a saját csapatukat” – tette hozzá.

A pozsonyiak szakvezetője, Ivan Vukomanovic is rendkívül sportszerűen nyilatkozott.

„Nagyon érdekes játszmát láthattak ma a nézők. Nehéz két hét után léptünk ma pályára, két nehéz meccset követően érkeztünk Dunaszerdahelyre. Az első félidő nem hozott sok lehetőséget. A második játékrészben már többet szerettünk volna támadni, de nem adódott előttünk komoly gólszerzési lehetőség. A végén pedig ismét egy buta hibát vétettünk, melyet az ellenfél megbüntetett. Csalódottak vagyunk, de gratulálok az ellenfélnek a győzelemhez. Szép meccs volt, szép kulissza előtt” – fogalmazott.

Olvasói sztorik