Légiósok

Rohamrendőrökkel balhéztak a pozsonyi drukkerek a stadionban – VIDEÓ

A hosszabbításban lőtt győztes gólt a Dunaszerdahely.

Nem tartott sokáig a mérkőzés a Slovan Bratislava drukkereinek a DAC Dunaszerdahely elleni szlovák bajnoki találkozón. A vendég szurkolók már az első játékrész elején balhézni kezdtek a biztonsági emberekkel és a rohamrendőrökkel a saját szektorukban, ezért a játékvezető néhány percre megállította a mérkőzést.

A rendőrök kiterelték a pozsonyiakat a szektorukból – akik egyébként még petárdát is dobtak a pályára -, nélkülük zajlik jelenleg is az összecsapás. A meccs végeredményéről később beszámolunk.A hazai szurkolók csurig megtöltötték a stadiont és folyamatosan remek hangulatban biztatták a kedvenceiket, aminek meg is lett a hosszabbításban eredménye.

A gól nélküli első félidő után nagyon sokáig úgy tűnt, 0-0-s döntetlennel ér véget a találkozó, ám a 92. percben a hazai drukkerek óriási örömére nem így történt, Safranko ugyanis bevette a Slovan kapuját, így eldöntötte a három pont sorsát. A hazaiaknál Vida Kristophert a 91. percben cserélte le László Csaba vezetőedző, aki sérülés miatt nem számíthatott Mervó Bencére, Kocsis Gergőt pedig végig a kispadon ült. A vendégeknél Priskin Tamás végigjátszotta a meccset.

forrás: m4sport.hu

Olvasói sztorik