Légiósok

Balogh átigazolási díjával is trükközhetett a Palermo korábbi elnöke

Zamparini többet fizetett az ügynöknek, mint a Debrecennek.

Újabb és újabb részletek derülnek ki a Palermo korábbi elnöke, Maurizio Zamparini nem éppen tisztességes ügyleteiről. A ForzaPalermo.it portál cikke szerint sajnos az egyik ilyen esetnél közvetve Balogh Norbertet használhatta saját, illetve barátai vagyona gyarapítására.

A portál azt írja, 2016-ban 7.66 millió euró vándorolt különböző közvetítőkhöz az átigazolások kapcsán, akikről később kiderült: szinte mind Zamparini ismerősei.

Az egyik ilyen tranzakció volt Balogh Norbert leigazolása a Debreceni VSC-től, amikor is a magyar klub 2.2 millió eurót kapott az olaszoktól, akik viszont odahaza azt kommunikálták, hogy ötmillióért vették meg a magyar csatárt. Zamparini még reagált is az esetre, hozzátéve: valóban 2.2 milliót fizettek a játékosért, akinek következő négy évi bérét is beleszámolták a transzferköltségbe, ám a cikk szerint a maradék 2.8 millió egy bizonyos Zoran Lemichez vándorolt, aki mint közvetítő működött közre a transzferben.

A cikk még megemlíti Zamparini tanácsadóját, Davor Curkovicot is, aki szintén részese lehetett az üzleteknek – Balogh mellett Jajalo és Nestorovski átigazolásánál is komoly pénzek kötöttek ki az említett segítőknél.

Olvasói sztorik