Légiósok

Az Augsburg ellen három pontért hajt a Hertha

Légióskörkép: Dzsudzsák Balázs csapata a Bajnokok Ligájában vív sorsdöntő meccset.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Vasárnap – Guzmicsnak Patót kell levennie a pályáról

A dél-koreai első osztály 5. fordulójában a Csonnam Dragons ismét azért lép pályára, hogy megszerezze első pontját, pontjait. Feczesin Róberték a szintén nem túl acélosan szezont kezdő Daegu otthonában javíthatnak. (8.00)

Huszti Szabolcsék (Csangcsun Jataj) megpróbálhatnak elmozdulni az utolsó pozíciójukból a kínai élvonal 4. fordulójában, ugyanis jelenleg pont nélkül állnak a tabellán. A Csangcsun a Liaoning együttesét fogadja. (9.30)

Simon Krisztán csapata, a 1860 München ezúttal az Erzgebirge Aue otthonában lép pályára a német másodosztály 28. fordulóban. (13.30)

Guzmics Richárd csapata nem kezdte jól az idény, három fordulót követően 14. helyen áll a kínai élvonalban. Ezúttal annak a Tiencsin Csüancsien otthonába látogat, amelyben Pato és Axel Witsel is szerepel. (13.35)

A svájci élvonal 27. fordulójában a Lugano a Sion együttesével méri össze erejét. Hazai oldalon Vécsei Bálint kaphat majd lehetőséget. (13.45)

A Serie 31. fordulójában nehéz feladat vár a magyar játékosokra. A Palermóban futballozó Sallai Roland és Balogh Norbertnek az AC Milan kapuját kellene bevennie. A Bologna sincs könnyebb helyzetben, Nagy Ádám csapata ugyanekkor a második AS Romát fogadja. (15.00)

A Dárdai Pál irányította, ötödik Hertha BSC a kiesés ellen menekülő Augsburggal méri össze erejét a Bundesliga 28. fordulójában. A vendégek pocsék formában vannak, legutóbbi öt meccsükön csupán két pontot szereztek. (15.30)

Kalmár Zsolt csapata, a második helyen álló Bröndby a harmadik Lyngby otthonában lép pályára a dán élvonal 28. fordulójában. Az összecsapásnak ezúttal nincs túl nagy tétje, a felek között 16 pont különbség van a tabellán. (16.00)

Az olasz harmadosztályban szereplő Forgács Dávidék (Ancona) az utolsó helyen tanyáznak, s aligha ezen a hétvégén gyarapítják pontjaik számát, lévén a szebb napokat megélt, ámde második Parma otthonában vendégeskednek a 34. fordulóban. (16.30)

Nincs könnyű helyzetben Koman Vladimir csapata, a török bajnokságban sereghajtó Adanaspor. Ezen a hétvégén azonban jó esély mutatkozik a javításra, hiszen a 17. Rizesporral mérheti össze erejét a 27. fordulóban. (18.00) Ugyanekkor egy érdekesnek ígérkező rangadót rendeznek a lengyel bajnokság 28. fordulójába. A harmadik helyen álló Lech Poznan a Legia Warszawát fogadja, amelyben Nagy Dominik is szóhoz juthat.

Kádár Tamás csapata, az ukrán élvonalbeli Dinamo Kijev immáron a felsőházban játssza meccseit, ezúttal a negyedik helyen álló Olimpik Donyeck gárdájával meccsel hazai környezetben. (18.30)

Az izraeli élvonal listavezetője, a Hapoel Beer-Sheva a harmadik Maccabi Petah Tikva otthonába látogat a 29. fordulójában. Korhut Mihály csapata esélyesként érkezik ellenfeléhez, ugyanis a Maccabi legutóbbi három meccsét elveszítette. (19.10)

Hétfő – Dzsudzsákék számára csak a győzelem elfogadható

A Sallói Dánielt foglalkoztató Sporting Kansas City ezúttal is magyar idő szerint hajnalban meccsel, az amerikai bajnokság 5. fordulójában a déli csoport hetedik helyezettjével, a
Colorado Rapids csapatával méri össze erejét. (01.00)

Dzsudzsák Balázsék győzelmi kényszerrel lépnek pályára az al-Hilal otthonában az ázsiai Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. Az al-Vahda ugyanis csupán egy pontot szerzett az első három körben. (19.00)

Egy középmezőnybeli rangadóval zárul a török bajnokság 27. fordulója. A Kenny Otigbát is soraiban tudó Kasimpasa az egy pozícióval előtte álló Konyasporral meccsel. (19.00)

Adorján Krisztián együttesére, a Novarára nehéz mérkőzés vár az olasz másodosztály 35. fordulójában, hiszen a feljutásért küzdő Verona együttesével méri össze erejét. (20.30)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik