Légiósok

Lenyűgöző luxus: itt él Dzsudzsák Abu-Dzabiban – FOTÓK

Válogatott futballistánk az ötcsillagos Four Seasons Hotel egyik rezidenciájában lakik.

Dzsudzsák Balázsnak bejött az élet: jól megy a sora az al-Vahdában, miközben elképesztő körülmények közt él Abu-Dzabiban.

– Több apartmant is megnéztem, amikor kiérkeztem, a Four Seasons tetszett a legjobban. Külön öröm számomra, hogy fantasztikusak itt a szolgáltatások, s van egy kis teraszom is, vagyis nincs lezárva minden, mint más felhőkarcolók esetében, s így friss levegő áramlik a lakásba – mesélte Dzsudzsák az alomutazo.hu oldalnak.

Honfitársunk luxusszállodája tavaly óta várja a vendégeket, 34 emeletes csodálatos üvegtorony, melynek első 13 emelete elegáns hotelszobákkal van tele, a többi pedig rezidencia. A medencéből a városra és a vízre nyílik panorámás kilátás, a portál szerint Dzsudzsák gyakran napozik, fürdőzik itt.

A Four Seasons hat kreatív étteremmel és társalgóval vár mindenkit, a magyar focistának tehát nem kell messzire mennie, ha finom falatokra vágyik, többek között invitálja a Butcher&Still steakhouse, a Café Milano, valamint a Zsa Zsa koktélbár – mindegyik nagy terasszal és egyes helyeken privát étkezőtermekkel. Alig egy kilométerre található Abu-Dzabi luxus bevásárlóközpontja, és a nemzetközi repülőtér is a közelben fekszik, így nem csoda, hogy imád itt élni Dzsudzsák.

Olvasói sztorik