Légiósok

Elek be sem állt Kazahsztánban

Legutóbb lecserélték, most be sem. Nagy Dániel három percet kapott.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Kedden négy légiósunk érdekelt Európa bajnokságaiban.

Elsőként Elek Ákos és a Kajrat játszott, méghozzá az Irtis Pavlodar ellen, otthon. Kisebb sérüléssel küszködő válogatott középpályásunkat azok után, hogy a legutóbbi fordulóban lecserélték, most be sem állította a tréner, az Almati pedig 1-1-et játszott. Andrej Arsavin szintén a kispadon kezdett, de a 65. percben bevetették; a tartalékok között Elek mellett öt kazah játékos maradt. A vendégeknél két olyan játékos is pályára lépett – Fofana és Zsivkovics -, akik a nyáron a Csukaricski színeiben a Videoton ellen bizonyíthattak.

A német másodosztály 27. fordulójában a sereghajtó Karlsruhéhoz látogatott Nagy Dániel csapata, a Würzburger Kickers. A magyar középpályást a 87. percben cserélte be edzője, a gárda csalódást keltő 1-1-et játszott, így jelenleg 12.

A Bundesliga 27. fordulójában nagy erőpróba elé nézett Szalai Ádám és a Hoffenheim: a Bayern Münchent fogadták 20 órától. A harmadik helyezett gárda óriási meglepetést okozva 1-0-ra legyőzte a címvédőt, a sikerből Szalai csereként beállva 30 perccel vette ki a részét.

20:30-tól a Serie B 34. körében a Novara és Adorján Krisztián a SPAL vendége volt. A magyar támadó ezúttal nem került be a meccskeretbe, ráadásul az élvonalbeli tagsággal eleddig még soha nem büszkélkedhető SPAL 2-0-ra nyert és a 2. Hellasszal azonos pontszámmal a 3., míg a Novara 10.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik