Légiósok

Dárdai a klubváltásról beszélt

A Bundesligából és külföldről is megkeresték a Hertha magyar edzőjét.

Hosszabb interjút adott a német Kickernek Dárdai Pál, a legmagasabban jegyzett magyar tréner. A Herthát irányító szakvezető egyebek mellett elárulta, más klubnál is felfigyeltek a roppant eredményes munkájára, a német bajnokságból és külföldről is voltak érdeklődők. Dárdai egyik ajánlatot sem hallgatta meg, ugyanis nagyszerűen érzi magát Berlinben, számára a Hertha sokkal több egy munkahelynél.

– Régóta itt élek, egy álom számomra, ami a városban és a Herthánál történik – mondta a korábbi magyar szövetségi kapitány. – Michael Preetz ismer engem, igazi kullancs tudok lenni, ráadásul egy kicsit őrült is… Hertha-őrült…

Dárdai beszélt a most futó idényről, amely szerinte a realitást mutatja, legfeljebb plusz mínusz három ponttal térnek el a tervektől, illetve a lehetőségektől. Csak a rend kedvéért, az legutóbbi négy bajnokija közül hármat elveszítő együttes pillanatnyilag az ötödik a tabellán, negyven egységet gyűjtött, 12-4-10-es mutatóval rendelkezik.

– Nem szabad nevetséges elvárásokat támasztanunk. Ha a Hertha a nyolcadik helyen zárja a 2016-2017-es szezont, akkor sem tehet nekem senki szemrehányást – magyarázta a magyar edző.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik