Légiósok

Szalai Dárdai csapata ellen bizonyíthat

Lengyelországban Nagy Dominik Gyurcsó Ádámmal nézhet farkasszemet.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Péntek – Szalai ezúttal Dárdaiék kapuját venné be

A hétvége magyar érdekeltségű programját a kazah Kairat Almaty kezdi, Elek Ákos csapata a három forduló után listavezető Kaisar együttesét fogadja. (15.30) A délután folyamán a horvát Hajduk Split is pályára lép, Futács Márkóék a Zapresic otthonában vendégszerepelnek. (18.00)

Alig később a Simon Krisztiánt is soraiban tudó, német másodosztályban szereplő 1860 München meccsel a Düsseldorf vendégeként (18.30), majd Bese Barnabásék, azaz a francia másodosztályú Le Havre fogadja a Reims gárdáját. (20.00)

Az est zárásaként egy izgalmas párharc elé nézünk, Dárdai Pál Herthája a Szalai Ádámmal rohamozó Hoffenheim együttesét fogadja. (20.30)

Szombat – Lang Ádámnak a Marseille támadóit kell kordában tartania

A Sallói Dánielt is foglalkoztató Sporting Kansas magyar idő szerint rendkívül korán, hajnali fél 2-kor lép pályára a Toronto vendégeként, majd a reggeli órákban a Feczesin Róbertet foglalkoztató Csonnam Dragons a Pohanggal meccsel. (8.00)

Szintén a délelőtti program részeként Guzmics Richárdék, azaz a Jenpien Funde lép pályára a Kuangcsou R&F együttese ellen. (9.30) Délután a német másodosztályban szereplő Würzburg Kickers meccsel, Nagy Dániel a Bielefeld ellen bizonyíthat. (13.00)

Fél órával később Gulácsi Péterrel a kapuban próbálja meg otthon tartani a három pontot az RB Leipzig a Darmstadt ellen. (15.30) Ugyanekkor Priskin Tamás csillogtathatja meg tudását, csapata, a Slovan Bratislava a Podbrezova vendégeként lép pályára.

Szalai Attila és Szántó Tamás csapata, a Rapid Wien a St. Pölten otthonában küzdhet a győzelemért (16.00), majd a Bőle Lukácsot soraiban tudó CSM Iasi a Polit fogadja. (17.00)

Lang Ádámnak igencsak veszélyes támadókkal kell szembenéznie, ugyanis a Dijon a Marseille gárdájánál vendégeskedik. (17.00)
A Litauszki Róbertet soraiban tudó Cracovia a Plock csapatához látogat (18.00), majd Varga Barnabásék (Mattersburg) a Ried együttesével mérik össze erejüket. (18.30)

Köteles Lászlóék (Waasland-Beveren) immár a belga bajnokság rájátszásában szerepelnek, elsőként a St. Truiden otthonában lépnek pályára. (20.00) Nem sokkal később Korhut Mihály bizonyíthat majd az izraeli bajnokságban, a listavezető Hapoel Beer Sheva a Maccabi Tel Aviv gárdájával meccsel. (20.10)

Csakúgy mint péntek este, szombaton is lesz egy olyan összecsapás, ahol mindkét magyar együttesben lesz magyar érdekelt. A lengyel bajnokságban a Legia a Pogon Szczecint fogadja, szerencsés esetben Nagy Dominik Gyurcsó Ádámmal nézhet farkasszemet. (20.30)

Az est zárásaként Nikolics Nemanja csapata lép pályára, a Chicago Fire a Montreal Impact együttesét fogadja. (21.00)

Vasárnap – Huszti világsztárok ellen bizonyíthat

A már megszokott metódus szerint a távol-keleten kezdődik el a játéknap, a Vadócz Krisztiánt soraiban tudó Kitchee a Hong Kong Sapling együttesénél vendégszerepel. (8.30)

Nem sokkal később Huszti Szabolcs is pályára léphet a két forduló után pont nélkül álló Csangcsun Jataj együttesében, amely ezúttal azzal a Santung Luneng csapatával meccsel, amely Papiss Cissét és Graziano Pellét is foglalkoztatja. (09.00)

A délutáni szekcióban Kádár Tamás együttese, a Dinamo Kijev látogat az Oleksandryához (13.00), majd a Stieber Zoltánt is soraiban tudó Kaiserslautern méri össze erejét a német másodosztályban a Braunschweiggel. (13.30)

A svájci élvonalban szereplő Vécsei Bálinték (Lugano) ezúttal a Luzernhez látogatnak (13.45), majd a Serie A-ban futballozó magyarjaink mutathatják meg mit is tudnak. Nagy Ádám (Bologna) a Fiorentina otthonában bizonyíthat, míg Sallai Roland és Balogh Norbert csapata, a Palermo a Cagliarit fogadja. (15.00)

A délutáni programban Forgács Dávid is szóhoz juthat olasz harmadosztályú együttesében, az Ancona a Lumezzane gárdájánál vendégszerepel. (16.30)

Egy hosszabb szünet után a katari bajnokságban is folytatódnak a küzdelmek, az ötödik helyen álló al-Garafa, mely Németh Krisztiánt is foglalkoztatja, a hatodik umm-Salallal meccsel. (17.20)
Nem sokkal később a dán bajnokság rájátszása folytatódik, Kalmár Zsolt csapata, a második helyen álló Bröndby az ötödik Midtjyllandot fogadja. (18.00)

Hétfő – Komanék a Galatasaray ellen meccselnek

Egyetlen magyar érdekeltségi mérkőzés marad hétfőre, ekkor a török élvonalban szereplő Adanaspor lép pályára a Galatasaray vendégeként. A Koman Vladimirt foglalkoztató, kieső zónában található hazai alakulatra tehát nehéz párharc vár.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik