Légiósok

Eleket a hajrában lecserélték, Bese és Szalai is alig játszott

Hazai pályán játszott döntetlent az Almaty. Pénteki légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A kazah bajnokság negyedik fordulójában az Elek Ákos fémjelezte Kairat Almaty a háromból három győzelemmel álló Kajszart fogadta. Az Almaty a kilencedik percben szerzett vezetést, majd a 35. percben egyenlített a vendég együttes, végül a meccs végét jelző hármas sípszónál is 1-1 állt az eredményjelzőn. A magyar középpályás kezdőként kapott helyet csapatában, edzője a 89. percben cserélte le.

A horvát bajnokság huszonhatodik fordulójában piros lapos eltiltás miatt nem szerepelt a keretben Futács Márkó, ám a Hajduk Split így is megnyerte idegenbeli meccsét a Zapresic ellen 3-1-re.

Bese Barnabás a 86. percben lépett pályára a Le Havre-ban, amely végül 1-1-es döntetlenre végzett otthon a Reims ellen a francia másodosztályú bajnokság harmincegyedik fordulójában

Simon Krisztián csapata, az 1860 München idegenben győzte le a Düsseldorfot 1-0-ra a Bundesliga 2-ben. A magyar középpályás hosszú sérülése után még nem került be a keretbe.

A német élvonalban Dárdai Pál együttese, a Hertha BSC fogadta Szalai Ádámékat, azaz a Hoffenheimet. A berliniek 1-0-ra vezettek, ám végül a magyar csatár örülhetett a meccs végén. A 3-1-re végződő összecsapásról itt olvashat bővebben.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik