Légiósok

A szurkolók segítségét kéri Priskin Tamás

De nem a magyarokét, hanem a szlovákokét.

Rangadóra készül a hétvégén a Slovan Bratislava, amely második helyezettként az idény meglepetéscsapatát, a most harmadik Podbrezovát látogatja meg. A kiscsapat ilyen jó szereplésében senki nem reménykedett és bár az elmúlt időszakban visszaestek – november 26. óta nem nyertek –, még mindig masszívan őrzik helyezésüket.

A Slovan honlapja ezúttal a magyar válogatott csatárát, Priskin Tamást kérte meg, hogy mondjon pár szót az összecsapás előtt.

– Számunkra nagyon fontosak a szurkolóink és hiszek benne, hogy sokan látogatnak el idegenbe is. Szükségünk lesz a támogatásukra, ők a 12. játékos. Jól fogunk játszani és mindent megteszünk, hogy elhozzuk a három pontot – fogalmazott Priskin.

– Nehéz meccs lesz, ezt mindenki tudja. Folytatnunk kell azt a játékot, amit az előző fordulókban játszottunk. Csalódást keltő döntetlent értünk el legutóbb, de szombaton megint győzni szeretnénk
– tette hozzá Priskin.

A Podbrezová csak 14 gólt kapott 21 meccsen, ezzel messze övék a legkevesebb kapott találat.

– Valóban övék a legjobb védelem, de a tavasszal mi támadunk legjobban. Jó iramú találkozóra számítok, az első gól fontos lesz. Ha betalálunk, onnantól még többször is sikerülhet – nyilatkozta a 30 éves csatár.

A szlovák bajnokságot az MSK Zilina vezeti hét ponttal a Slovan előtt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik