Légiósok

Vadócz-gól nyitotta a meccset, hengerelt a Kitchee

Korhuték simán nyertek, Kalmár ismét kezdő volt. Vasárnapi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A hongkongi bajnokság 18. fordulójában a Kitchee SC a Hong Kong Rangerst fogadta. A hazaiaknál Vadócz Krisztián kezdett, és a harmadik percben meg is szerezte csapatának a vezetést. A vendégeknek erre ugyan még volt válasza negyed órával később, de ezt követően Azevedo egyszer, Sandro pedig háromszor volt eredményes, így végül 5-1-re nyert a magyarját végig a soraiban tudó Kitchee.

A Feczesin Róberttel felálló Csonnam Dragons a Csecsu United otthonában kapott ki 2-0-ra a dél-koreai bajnokság harmadik fordulójában.

Nagy Ádám csapata, a Bologna kiütéssel nyert az olasz élvonalban, és Sallai Roland is ünnepelhetett a Balogh Norbertet csak a kispadra nevez? Palermóban, hiszen megszerezte els? Serie A-gólját.

Sallói Dániel ezúttal is a kispadról nézte ahogy csapata, a Sporting Kansas City 2-1-re legy?zi a San Josét az észak-amerikai profi bajnokság (MLS) harmadik fordulójában.

Kalmár Zsolttal a kezd?ben fogadta a Bröndby a Lyngbyt a dán élvonal 26. fordulójában. Az együttes 3-2-re nyert – Kalmár a 78. percig volt a pályán.

A László Csaba vezette FK Dac odahaza játszott 0-0-t a Trnavával a szlovák élvonal 24. fordulójában. A hazaiaknál Vida Kristopher kezdőként egészen a 92. percig pályán volt, Kocsis Gergő viszont csak padozott.

Forgács Dávid is a kispadról nézte ahogy csapata, az Ancona 2-0-s vereséget szenved odahaza a Pordenone ellen az olasz harmadosztály B-csoportjának 30. fordulójában.

Az izraeli bajnokság huszonhetedik fordulójában Korhut Mihállyal a kezdőben és végig a pályán győzte le a Hapoel Beer-Seva a Maccabi Haifát 4-0-ra.

Olvasói sztorik