Légiósok

Sallai: még nem a válogatottra koncentrálok

Fontos feladat előtt áll a Palermo.

Utolsó rohamot kell indítania a bennmaradás érdekében a Palermónak, köztük a csapat két magyarjának, Sallai Rolandnak és Balogh Norbertnek. A szicíliaiak jelenleg hét pontra vannak a 17., még első osztályú tagságát őrző Empolitól, amely az egyetlen csapat, amelyet reálisan nézve befoghatnak, hiszen a Genoa már 14 pontra van.

A hétvégi ellenfél az Udinese, a vasárnap 18 órás meccs előtt pedig Sallai Roland nyilatkozott a Palermo honlapjának.

– Kiváló csapat ellen játszottunk – utalt még vissza a magyar a Roma elleni sima, 3-0-s vereségre. – Voltak esélyeink, de legyőztek minket. A kiütés fájó, de mennünk kell tovább és vasárnap javítunk.

– Az Udinesét remek képességű labdarúgók alkotják, de mi is minden nap igyekszünk jobbak lenni. Nyerni megyünk Udinébe! – fogalmazott Sallai.

A nemrég lemondott Mauro Zamparini elnök helyére Paul Baccaglini került a Palermónál. A labdarúgót róla is kérdezték.

– Kellemesen csalódtam, szerintem fantasztikus személyiség – mondta róla támadónk.

Végezetül a válogatott is szóba került. Mint ismert, Bernd Storck szövetségi kapitány Sallaival is számol a márciusi világbajnoki selejtezőn.

– Örülök a kapitány hívásának és várom, hogy összecsaphassak Ronaldóval a pályán. De mielőtt még azt hinnék, hogy már a magyar válogatottra koncentrálok, leszögezném, hogy nem, egyelőre az udinei meccs jár a fejemben! – nyilatkozta.

Olvasói sztorik