Légiósok

Sallai, Balogh: továbbra is él a bizalom

A dél-amerikai tréner ragaszkodik a 4-2-3-1-es formációhoz, illetve a magyar duóhoz.

Az olasz Stadionews24 hasábjain megszólalt Gianni Di Marzio, az ex-Palermo elnök, Zamparini korábbi tanácsadója, aki a szicíliai klub két magyarjáról, Balogh Norberttől és Sallai Rolandról így nyilatkozott.

– Baloghnak mindenképpen erősödnie kell, izmot kell magára pakolnia, hogy komolyan lehessen vele számolni és eredményes tudjon lenni végre a kapu előtt. Nagyszerű játékos válhat belőle, de mindenképpen mentálisan is sokat kell erősödnie, illetve érettebben kell pályára lépnie.

– Sallaiban hatalmas potenciál van, Roland igazán technikás, gyors és rengeteg fantázia van benne. Ő és Lo Faso jelenti a jövőt Palermóban. Az olasz játékos érettebb Sallainál, de mindegyiküknek bizalmat szavaznék a soron következő mérkőzéseken.

Ezzel párhuzamosan a Live Sicilia Sport arról ír, hogy a Palermo mestere, Diego Lopez vélhetően a Torino elleni soron következő bajnokin is ragaszkodik majd a 4-2-3-1-es formációhoz. Nestorovski ugyan csütörtökön apróbb sérülést szedett össze, de pénteken újra a csapattal edzhetett, így minden valószínűség szerint kezdő lesz a Torino ellen, csakúgy, mint Balogh és Sallai – legalábbis ezt prognosztizálja a portál. Baloghról kiemelik azt is, hogy az elmúlt mérkőzésen két komoly lehetősége is adódott a gólszerzésre, de egyelőre nem sikerült feliratkonzi a gólszerzők közé – így a Palermo továbbra is Nestorovski-függőségben szenved, ami a gólokat illeti.

Olvasói sztorik