Légiósok

Irány a Rangers? Óriási lehetőség előtt Németh Krisztián

A válogatott erőssége együtt csomagolhat portugál mesterével.

A brit Hitc legfrissebb beszámolója szerint a katari al-Garafát irányító Pedro Caixinha az egyik jelölt a skót Glasgow Rangers edzői posztjára – a SkyBet fogadóiroda szerint pedig egyenesen ő a pozíció fő várományosa. A lap szerint könnyen elképzelhető, hogy kinevezés esetén a korábbi FC Liverpool-játékost, Németh Krisztiánt – akiről a portál megemlíti, hogy az idei szezonban tizenegy mérkőzésen már öt gólnál jár a katari élvonalban – is magával viszi mestere Skóciába.

A lap kiemeli, Németh szerződése nyáron jár le az al-Garafánál, Caixinha pedig pontosan tudja, mire képes a magyar támadó, így a legkisebb rizikót sem vállalná azzal, ha honfitársunkkal együtt csomagolna Skóciába.

A Hitc mellett egyébként a Daily Record is beszámolt arról, hogy a portugál James Bondként titulált Pedro Caixinha a Glasgow Rangers kispadjának egyik nagy várományosa. Németh Krisztián kapcsán azt említik meg: „a portugál mesternek az al-Garafánál két nagy játékosa van: Vladimír Weisst jól ismerhetjük, hiszen korábban a Manchester Citynél és a Rangersnél is megfordult, de ott van Németh Krisztián is, aki a magyar színeket képviselte az Eb-n.”

Olvasói sztorik