Légiósok

Тамаш Кадар nagy tervekről beszélt – VIDEÓ

A kijeviek trénere elárulta, miért nem játszhatott a magyar védő a tavaszi nyitómérkőzésen.

A Dinamo Kijev hivatalos sajtótájékoztató keretén belül mutatta be a klub két új igazolását, Kádár Tamást és Alekszandar Panticsot.
Honfitársunk bemutatkozó köszöntőjében elárulta:

– Nagyon boldog vagyok, hogy a Dinamo Kijev játékosa lehetek, meglátásom szerint remek döntés volt Kijevbe igazolnom, hiszen Európa egyik legnagyobb klubjához kerültem. Célom, hogy a csapatomat trófeákhoz segítsem, szeretnék minél több időt pályán tölteni – örülök és hálás vagyok, hogy itt lehetek. Amikor először hallottam a Dinamo érdeklődéséről, hamar eldöntöttem, hogy Kijevbe szeretnék igazolni. A transzfer csak hosszas huzavona után jöhetett létre, nem volt egyszerű az átigazolás, de megérte kitartónak lenni – nyilatkozta a magyar védő.

A klub elnöke, Szerhij Rebrov elárulta: Kádár Tamás azért nem kapott lehetőséget múlt hétvégén a Zorja elleni első tavaszi bajnokin, mivel csak későn csatlakozott társaihoz, emellett a Lech Poznan színeiben januárban egy felkészülési mérkőzésen sem léphetett pályára. A szakember nem szeretett volna túl nagy kockázatot vállalni, hogy olyan játékost dob mélyvízbe a roppant fontos bajnokin, aki ténylegesen csak pár napja készül együtt új csapatával.

Olvasói sztorik