Légiósok

Тамаш Кадар nagy tervekről beszélt – VIDEÓ

A kijeviek trénere elárulta, miért nem játszhatott a magyar védő a tavaszi nyitómérkőzésen.

A Dinamo Kijev hivatalos sajtótájékoztató keretén belül mutatta be a klub két új igazolását, Kádár Tamást és Alekszandar Panticsot.
Honfitársunk bemutatkozó köszöntőjében elárulta:

– Nagyon boldog vagyok, hogy a Dinamo Kijev játékosa lehetek, meglátásom szerint remek döntés volt Kijevbe igazolnom, hiszen Európa egyik legnagyobb klubjához kerültem. Célom, hogy a csapatomat trófeákhoz segítsem, szeretnék minél több időt pályán tölteni – örülök és hálás vagyok, hogy itt lehetek. Amikor először hallottam a Dinamo érdeklődéséről, hamar eldöntöttem, hogy Kijevbe szeretnék igazolni. A transzfer csak hosszas huzavona után jöhetett létre, nem volt egyszerű az átigazolás, de megérte kitartónak lenni – nyilatkozta a magyar védő.

A klub elnöke, Szerhij Rebrov elárulta: Kádár Tamás azért nem kapott lehetőséget múlt hétvégén a Zorja elleni első tavaszi bajnokin, mivel csak későn csatlakozott társaihoz, emellett a Lech Poznan színeiben januárban egy felkészülési mérkőzésen sem léphetett pályára. A szakember nem szeretett volna túl nagy kockázatot vállalni, hogy olyan játékost dob mélyvízbe a roppant fontos bajnokin, aki ténylegesen csak pár napja készül együtt új csapatával.

Indiában 1,4 milliárd ember él, mégis mindössze százötvenezer igazolt labdarúgó van az országban. Nem csoda, hogy eddig csak egyszer sikerült kijutniuk a világbajnokságra, de végül akkor is visszaléptek. India 2047-ben ünnepli függetlenségének 100. évfordulóját, erre többek között úgy készülnek, hogy az ország történelmének legnagyobb volumenű futballfejlesztését hajtják végre.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!