Légiósok

Légióskörkép: magyar gól Hoffenheimben

Zeller Dóra betalált, Szalai Ádám csereként nem szerzett gólt.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Serie A huszonhatodik fordulójában a Sampdoriát fogadta a Palermo, amelyben Sallai Roland és Balogh Norbert is a kezdőben kapott helyet, teljesítményükről ide kattintva olvashat bővebben.

A német másodosztály huszonkettedik fordulójában Stieber Zoltán csapata, a Kaiserslautern a VFB Stuttgarthoz látogatott. A magyar középpályás csereként állt be a 77. percben 1-0-s állásnál, segíteni nem tudott, csapata végül 2-0-ra kikapott. A Lautern idegenbeli mutatója nem fest jó képet, tizenegy bajnokin csupán egy győzelmet tudnak felmutatni.

A Nagy Ádámot nélkülöző Bolognának a 94. percben kapott gól miatt be kellett érnie egy ponttal a Genoa otthonában az olasz élvonalban.

A Hoffenheim magyar légiósa, Zeller Dóra gólt szerzett az SGS Essen elleni 1-1-es találkozón a német női Bundesliga 13. fordulójában.

Vécsei Bálint a svájci Lugano keretében nem kapott helyet a St.Gallen elleni bajnokin, valamint Nagy Dominikot sem nevezte edzője a Legia Warszava Termalicával vívott összecsapására.

A Hoffenheim támadója, Szalai Ádám korábbi csapatánál, a Schalke 04-nél lépett pályára a 63. percben, gólt nem szerzett, 1-1-es döntetlennel ért véget a meccs a Bundesliga vasárnapi játéknapján.

A Bröndbynél kölcsönben szereplő Kalmár Zsolt az 59. perctől tartózkodott a gyepen, csapata 2-1-re megverte idegenben a Sönderjyskét.(18.00).

Olvasói sztorik