Légiósok

Sallói világsztárral csinált képet, kinevették érte – FOTÓ

Nem mindenkinek tetszett, hogy az ellenféllel fotózkodott.

Nagyjából egy hete edzőtáborozik azonos helyszínen a Sporting Kansas és magyar játékosa, Sallói Dániel a szintén MLS-szereplő New York Cityvel. A City egyik legismertebb játékosa David Villa, aki természetesen részt vesz a felkészülésben, ami a magyar támadónak nagy örömére szolgált.

Sallói a Facebook-oldalára rakta ki a fotót, amelyen Villával közösen szerepel, ám a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, hogy nem minden csapattársának tetszett cselekedete.

A Kansas ugyanis szombat hajnalban összecsap a New Yorkkal, vagyis Sallói egy leendő ellenféllel készített képet, erről a játékos ezt mondta Szombathy Pál műsorvezetőnek:

– Ahogy megláttam, nagyon izgatott lettem, csináltam vele gyorsan egy képet. Voltak, akik kinevettek, és azt mondták, nem fotózkodhatok vele, hiszen ellenük fogok játszani. Nekem viszont ez nem számít, mi mind rajongók vagyunk ebben a sportágban. Még azt is megkérdeztem, Pirlót nem látták-e valahol! – fogalmazott teljes beleéléssel Sallói.

A fiatal támadó azt is hozzátette, óriásit dobbant a szíve, amikor megtudta, hogy Pirlóval és Villával egy pályán lehet majd.

Olvasói sztorik