Légiósok

Németh Krisztián győztes gólt lőtt

Pénteki légióskörkép.

A Rangadó.hu hagyományos légiós rovatában összegyűjtöttük, honfitársainkra milyen feladatok várnak pénteken.

A katari bajnokság 21. fordulójában Németh Krisztián győztes gólt lőtt az al-Garafa együttesében. A válogatott támadója az összecsapás 13. percében büntetőből talált az al-Kor hálójába.

Kádár Tamás új csapata, a Dinamo Kijev a norvég Strömsgodset ellen játszott felkészülési meccset. Az ukrán együttes 2-0-ra győzött, a 26 esztendős bekk a kispadról szemlélte végig az eseményeket.

A Kovács Pétert foglalkoztató Sandefjord az ugyancsak norvég Tromsö ellen szenvedett méretes vereséget, a vendégek 5-0-ra verték a rutinos támadó nélkül felálló hazaiakat.

A német másodosztályban Stieber Zoltán csapata, az 1. FC Kaiserslautern a Sandhausent látta vendégül. A 28 esztendős középpályás ezúttal a kispadon kapott helyet, s nem kapott lehetőséget, de csapata 3-0-ra nyert.

Az olasz Serie A 25. fordulójának péntek esti nyitómeccsén Balogh Norbert és Sallai Roland együttese, a kiesőhelyen álló Palermo a címvédő és listavezető Juventus vendégeként lépett pályára, mindkét támadó a kezdőben kapott helyet. Sallai 71, Balogh 82 percet töltött a pályán, a Palermo 4-1-es vereséget szenvedett.

Az itáliai másodvonal 26. körében Adorján Krisztián csapata, a Novara a Latina otthonában szerepelt. A 24 esztendős magyar játékos a kispadon foglalt helyet, edzője a 82. percben küldte pályára. Csapata öt perccel később pedig megszerezte az összecsapás egyetlen találatát.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik