Légiósok

Mervó Bence visszatér az FC Sionhoz – hivatalos

A Slask Wroclaw hivatalos honlapján megerősítette Mervó távozását. Megható sorokkal köszönt el a támadó Lengyelországtól.

Egybehangzó lengyel sajtóhírek szerin Mervó Bence kölcsönszerződését megrövídítette a Slask Wroclaw, a magyar játékos így visszatér a svájci Sionhoz. Ezen értesülést a lengyel klub hivatalos oldalánkésőbb megerősítették. A wroclawiak megköszönték a magyar támadó szolgálatait, és további pályafutásához sok sikert kívántak.

Mervó tavaly tavasszal tíz mérkőzésen négy gólig jutott a lengyel bajnokságban, ősszel viszont kisebb hullámvölgybe került. Tizenkét bajnokin nem talált a hálóba, a kupában viszont egyszer eredményes volt. A januári felkészülést a Slaskkal csinálta végig, tavasszal viszont már újra a Sionnál harcolhat meg helyéért.

A 21 éves játékos hivatalos közösségi oldalán így köszönt el Lengyelországtól:

– Senkinek sem kívánom az olyan nehéz búcsút, amely ma történt az öltözőben köztem és a Slask Wroclaw edzője, játékosai, barátaim között. Visszahívott az FC Sion Svájcba, azaz egy év után itt hagyom Lengyelországot – nagyon sok szép emlékkel és azzal a tudattal, hogy ez is egy fontos állomása volt játékos-pályafutásomnak. Mindent nagyon köszönök neked, Wroclaw! Barátaim, soha nem felejtelek el titeket. A célom pedig továbbra is ugyanaz, mint Buzz Lightyear-nek a Toy Storyban: “A végtelenbe és tovább!”

Olvasói sztorik