Légiósok

Dárdai nagyon kiakadt: „ez szar volt”

A magyar trénert a kezdeti időszakra emlékeztette a csapat hétvégi teljesítménye.

A négy tavaszi forduló alatt már a harmadik vereségét szenvedte el az előző hétvégén a Hertha BSC, amely ezúttal a Schalke otthonában kapott ki 2-0-ra a Bundesliga huszadik fordulójában. A berliniek vezetőedzője, Dárdai Pál nem rejtette véka alá véleményét a mérkőzés másnapján.

– Az első félidő nagyon rossz volt, húsz százalékban birtokoltuk a labdát, ami arra a korai időszakra emlékeztetett, amikor kineveztek a csapat élére. Nagyon dühös voltam emiatt. Elemeznünk kell a meccset és el kell felejtenünk mindent, ami rossz volt, sajnos nem voltunk elég fittek, fáradtnak láttam a fiúkat, a Schalke pedig ezt kihasználta. Ez egy szar idegenbeli út volt… – fakadt ki a magyar tréner.

– Továbbra is keményen kell dolgoznunk, nem szabad elveszíteni a nyugodtságunkat, viszont sokkal több gólt kell lőnünk. Az egyetlen pozitívuma ennek a meccsnek csupán annyi volt, hogy sikerült kidolgoznunk néhány százszázalékos ziccert, ám ezeket sajnos nem használtuk ki – idézi Dárdait a német Bild.

A Hertha a következő körben sem épp esélyesként lép pályára, hiszen az Olimpiai Stadionban az éllovas Bayern Münchent fogadja.

Olvasói sztorik