Légiósok

Légióskörkép: ezúttal Szalai sem segített a Hoffenheimen

Kevés lehetőséget kaptak honfitársaink vasárnap.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A Bundesliga huszadik fordulójában a Hoffenheim a Wolfsburgnál vendégszerepelt, és hiába szerezte meg a 26. percben Zuber révén a vezetést, végül 2-1-es vereséget szenvedett. A magyar támadó, Szalai Ádám az 58. percben állt be a vendég együttesbe, nyolc percre rá helyzetbe is került, de Benaglio nagyot védett – a gól ezúttal elmaradt.

Az Ancona védője, Forgács Dávid végig a kispadon ült a Modena otthonában a harmadosztály huszonötödik fordulójában, csapata 2-1-re kikapott, míg az osztrák élvonalban Szántó Tamást nem nevezte a Rapid vezetőedzője a keretbe az Austria elleni bécsi derbin. Ugyanerre a sorsra jutott Mervó Bence is, aki a Slask kispadján nem lehetett ott a lengyel első osztályban.

Az olasz élvonalban szereplő légiósaink – Balogh Norbert, Sallai Roland, Nagy Ádám – teljesítményéről ide kattintva olvashat.

Olvasói sztorik