Légiósok

Légióskörkép: Langék győztek, Dzsudzsákék csúnyán megégtek

Szombati légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A német másodosztályú Wurzburger Kickers hazai pályán 2-0-s vereséget szenvedett a Heidenheim együttesétől. A vendéglátó magyar játékosa, Nagy Dániel a 83. percben állt be, azonban ez idő alatt nem tudott csapatán segíteni.

Adorján Krisztián a Novara kispadján foglalhatott helyet, s nem jutott lehetőséghez az olasz másodosztályú együttesben. Csapata 1-1-es döntetlent játszott a Cittadellával.

Gulácsi Péter ezúttal is kezdőként lépett pályára az RB Leipzig együttesében, azonban nem várt fiaskóba szaladtak bele, hazai környezetben 3-0-s vereséget szenvedtek a kiesés elől menekülő Hamburgtól.

Az Izraelben futballozó Korhut Mihály sérülés miatt kihagyta a Hapoel Beer-Seva – Ashkelon mérkőzést, azonban csapata nélküle is 2-1-es sikert aratott.

Dzsudzsák Balázs kezdőként lépett pályára az Al-Nasr vendégeként, ám az al-Vahda 3-0-s vereséget szenvedett.

A Varga Barnabást soraiban tudó Mattersburg 1-0-ra legyőzte a Sturm Grazot az osztrák első osztályban, a magyar játékos a kispadon ült végig, nem kapott játéklehetőséget.

A svájci Lugano vezetőedzője ezúttal nem nevezte a Grasshoppers elleni mérkőzés keretébe a 23 esztendős Vécsei Bálintot, a Lugano ettől függetlenül 3-0-s sikert aratott.

A francia Dijon a Caent látta vendégül, Lang Ádám ezúttal is a védelem közepén jutott szóhoz, s a 27. percben sárga lapot kapott, csapata 2-0-s győzelmet aratott.

Nagy Dominik csapata, a Legia Warszawa 1-0-s győzelmet aratott az Arka Gdynia vendégeként.
A télen Lengyelországba szerződő futballistát edzője a kispadra nevezte, ám nem cserélte be.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik