Légiósok

Agresszív, pontos, dinamikus – a vereség ellenére dicsérik Nagy Ádámot

Csapata egyik legjobbjaként írnak a magyar középpályásról az olasz lapok.

Honlapunkon is olvashatták, hogy szerda este a kilenc emberrel játszó Milan idegenben győzte le a Nagy Ádámmal a soraiban küzdő Bolognát a Serie A tizennyolcadik fordulójában. Az olasz lapok többnyire a jól teljesítő játékosok közé sorolták a magyar középpályást.

A Tuttobolognaweb a 6+-os osztályzatot adott a válogatott játékosnak, aki a csapata egyik legjobbja volt a lap szerint, folyamatosan segítséget jelentett a társaknak a pontos és minőségi játékával. A bekapott gól igaz nem teljes egészében az ő lelkén szárad, de megemlítik, hogy őt is megelőzte Pasalic a 89. percben.

A bolognatoday.it Nagy Ádámot (6.5) és Krejcit (6.5) emelte ki a hazaiak közül. A magyarról azt írják, agresszívan és dinamikusan játszott, feledtette a Napoli elleni rossz emlékeket. Az oldal kiemeli, Nagy remek csele után jött az AC Milan második kiállítása.

Higgadt és eredményes jelzőkkel illeti az exfradistát a CalcioMercato. Hozzáteszik, az első tizenöt perc kivételével mindvégig az irányítása alatt tartotta a középső harmadot és levette Pasalicot a pályáról.

Olvasói sztorik