Légiósok

Kádár Tamásra a Dinamo Kijevnél vár orvosi vizsgálat

Lengyel lapok tényként közlik, hogy a magyar játékos az ukrán csapatnál folytatja pályafutását. A védő Kijevbe repül.

Kapcsolódó cikkek

Egybehangzó nemzetközi sajtóhírek szerint Kádár Tamás jelenlegi klubja, a Lech Poznan és a Dinamo Kijev végül minden fontos részletben megegyezett egymással, így a magyar védő mégis az ukrán csapathoz igazol, érkezését pedig bármelyik pillanatban bejelenthetik. Lengyel lapok Kádár távozását gyakorlatilag kész tényként közlik már.

Ezzel párhuzamosan a 90minut arról számolt be, hogy honfitársunk hamarosan a kötelező orvosi vizsgálaton is átesik a Dinamónál. A Gazeta Wyborcza újságírója, Radoslaw Nawrot arról írt ezekben a percekben hivatalos Twitter-csatornáján, hogy a magyar játékos éppen a Kijevbe tartó repülőgépére vár.

FRISSÍTVE!

A Lech Poznan hivatalos oldalán megerősítette, hogy Kádár Tamás engedélyt kapott a klubtól, hogy Kijevbe utazzon orvosi vizsgálatra. Ha megfelel, akkor a Dinamo Kijev játékosaként léphet pályára a tavaszi szezonban.

Előzmények

Szerda este már beszámoltunk arról, hogy az Eurosport lengyel újságírója szerint a Lech Poznan és a Dinamo Kijev minden fontos részletben megegyezett Kádár Tamás átigazolásáról.

Olvasói sztorik