Légiósok

Pintér Ádámot villámgyorsan kiállították

Dzsudzsákék továbbjutottak a Bajnokok Ligában, Köteles kapott gól nélkül zárt. Keddi légióskörkép.

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légióskörkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

Ahogy arról külön is beszámoltunk, az al-Vahda könnyedén nyerte meg első meccsét az ázsiai Bajnokok Ligájában: Dzsudzsák Balázsék 3-0-ra intézték el az al-Wehdatot – a magyar szélső végigjátszotta a mérkőzést.

Szintén végig a pályán volt csapata BL-meccsén Vadócz Krisztián is, az ő klubjának azonban nem volt ilyen szerencséje: a Kitchee FC 1-1-es rendes játékidő után tizenegyesekkel esett ki az Ulsan Hyundai otthonában – honfitársunk hiába értékesítette a saját büntetőjét.

Köteles László megőrizte kapuját a góltól csapata, a Waasland-Beveren Genk elleni bajnokiján: a 0-0-s eredmény azt jelenti, hogy Kötelesék már három forduló óta nem találtak legyőzőre a belga bajnokságban.

Nem sült el jól a Greuther Fürth kupameccse a gárda új igazolása, Pintér Ádám számára: a magyar középpályás ugyan kezdőként kapott lehetőséget a Mönchengladbach ellen, azonban Kramerrel szemben elkövetett szabálytalansága miatt már a 18. percben kiállították – csapata végül 2-0-s vereséget szenvedett.

Olvasói sztorik