Légiósok

Kemenes: Bogdán megérdemelne még egy esélyt a Liverpoolnál

Rosszul menedzseli a kapusokat Jürgen Klopp, ezért van válságban az egyik legfontosabb poszton a csapata.

Válságban van kapusposzton a Liverpool. Bogdán Ádámot már korábban leírta Jürgen Klopp menedzser, aki Loris Kariusban és Simon Mignolet-ban sem bízik százszázalékosan – írja a Bors.

Felcsillant egy apró reménysugár Bogdán számára, hogy talán mégis van visszaút a Liverpool kapujába. Bár az ősszel a másodosztályú Wigannak kölcsönadott magyar válogatott kapus térdszalag-szakadás után lábadozik, így még jó ideig nem bevethető, de a kollégáival egyáltalán nincs megelégedve a vezetőedző.

Az első számú kapus, a belga válogatott Mignolet ismét bakizós időszakot él, az elmúlt két fordulóban a Chelsea és a Hull City ellen is benne volt egy-egy gólban, és a nyári szerzemény, a 23 éves német Loris Karius sem váltotta be egyelőre a hozzá fűzött reményeket. A Liverpool közben 13 pontra leszakadt az éllovas Chelsea-től, az egyre nagyobb nyomás alatt dolgozó Klopp pedig elismerte, problémái vannak kapusposzton.

A hírek szerint nyáron az Internazionale szlovén válogatott kapusa, Samir Handanovic, vagy a Torino angol válogatott hálóőre, Joe Hart érkezhet Liverpoolba.

Kemenes Szabolcs, a Paks korábbi kapusa szerint Klopp nem jól menedzseli Bogdánékat.

– Ádám Liverpool-szintű kapus, túl könnyedén lemondott róla a német. Kariust ő hozta, mégis egy-két hiba után már jegeli. Mignolet-ban elméletileg hisz, azért hosszabbított vele nemrég három évre, most mégis az ő nyakába varrja a gyengébb eredményeket, ami szerintem nem korrekt. A belga nem rossz kapus, és szerintem Bogdán is megérdemelne még egy esélyt, mégis úgy hiszem, nyáron szerződtetik Joe Hartot, akire egyébként már az elmúlt nyáron is lecsaphatott volna Klopp. A menedzsernek először magában kellene keresnie a hibát – vélekedett Kemenes Szabolcs.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik