Légiósok

Szexista hasonlattal dicsérik Szalait a németek

Az exszel való szexhez hasonlítják a magyar csatár szombati esetét.

A Hoffenheim házigazdaként 4-0-ra legyőzte a Mainz csapatát a német Bundesliga 19. fordulójának szombati játéknapján.

A meccs góljainak felét Szalai Ádám szerezte, akinek első németországi klubja éppen az FSV Mainz volt, ezért a Hamburger Morgenpost egy érdekes és merész hasonlattal élt értékelése során.

„Egyesek úgy tartják, az exszel való szex nagyon jó dolog. A foci az exszel pedig nagyon szórakoztató lehet, kérdezzék csak Szalai Ádámot! A magyar csatár két gólt szerzett egykori munkáltatója, a Mainz ellen, amelynek színeiben 2010 és 2013 között szenzációsan teljesített.

Kis túlzással összecsapott dologról beszélhetünk, hiszen Szalai csak a 69. (ez tény, és nem, nincs utalás!) percben lépett pályára, és csupán öt perc kellett neki, hogy reflektorfénybe kerüljön.”

Bár Szalai két gólt vállalt csapata négyeséből, a helyi sportsajtóban elsősorban mégsem őt, hanem az edzőjét dicsérik, amiért csereként pályára küldte honfitársunkat.

A rheinneckarblog.de azt írja, Julian Nagelsmann 2-0-s állásnál megelégelte, hogy a hazaiak lassan futballoznak, ezért Szalai és Terrazzino személyében két csatárt küldött be, hogy megerősítse a támadósort. Ennek köszönhetően a Hoffenheim őrült tempóban játszott a hajrában, addig a Mainz katasztrofális volt.

Szalai Ádámot az edző második Jolly Jokerének nevezi a szerző, aki éppen Terrazzino segítségével szerezte a harmadik gólt, de lelkesedése nem csökkent, és a hosszabbítás pillanataiban ismét betalált.

ABundesliga Fanatic Twitter-oldalon egyenesen úgy fogalmaznak, jelenleg Julian Nagelsmann a legjobb edző a Bundesligában, hiszen beküldte Szalait, akit két gólt is szerzett.

Olvasói sztorik