Légiósok

Nagy Ádámék elnézést kértek szurkolóiktól a csúfos vereségért

Donadoni a játékvezetőt szidta a 7-1-es zakó után...

Mint megírtuk, a Nagy Ádámmal felálló Bologna szombat este rendkívül nagy különbséggel szenvedett vereséget a Serie A 23. fordulójában. Domenico Maietta, a Bologna 34 esztendős csapatkapitánya a vegyes zónában alig találta a szavakat az eredményre. – Az egész csapat nevében szeretnék elnézést kérni a rajongóinktól, akik hihetetlenül szeretnek bennünket, a végsőkig kitartanak mellettünk. Még az utolsó pillanatokban is éltettek, buzdítottak minket. Le a kalappal előttük. Azonnal el kell felejtenünk az eredményt, s holnaptól a szerdai, AC Milan elleni összecsapásra kell fókuszálnunk.

Roberto Donadoni, a hazaiak trénere elégedetlen volt csapata teljesítményével, ám a játékvezetőnek is odaszólt. – Nagyom rosszul indult a mérkőzés, és a vége csak még rosszabb lett. Naiv hibákat követtünk el, egy olyan csapat ellen, amely könyörtelenül kihasználja ezeket. Jobban kellett volna koncentrálunk az első hat percben – utalt arra, hogy ekkor már 2-0-ra vezetett a Napoli. A büntetőt hibázó Mattia Destróról pedig csak annyit mondott, tízből kilenc alkalommal be szokta rúgni a tizenegyeseket.

– Nem értem, hogy a játékvezető, hogyan követhetett el ekkora hibákat, mindettől függetlenül az kell mondanom, megérdemelten győzött az ellenfél – mondta, arra viszont nem tért ki, hogy milyen ítéleteket sérelmezett.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik